Sauna in poolhouse Kapelle-op-den-Bos

De eigenaars van dit poolhouse in Kapelle-op-den-Bos hadden een fantastisch plan: in de nis zouden ze een cocktailbar bouwen. Tot de familie de zaligheid van een sauna leerde kennen.

Sauna maakt stijlvol poolhouse compleet

Na die zaligheid van een sauna te ontdekken, was de beslissing snel gemaakt: een traditionele buitensauna met infrarood, dát zou hun stijlvolle poolhouse uit essenhout compleet maken. Dankzij Abisco paste hun volledig op maat gemaakte sauna naadloos in het plaatje.

Van het heteluchtbad in het zwembad

Een verfrissende duik nemen na een heerlijk hete sauna, dat doet zowel in de zomer als in de winter deugd. Door hun poolhouse te vervolledigen met een traditionele sauna verlengt deze familie het zwembadseizoen en genieten ze het hele jaar door van ontspanning. Zwembad, sauna, infrarood … Wat moet een mens nog meer hebben?

Een mooi kleurenpalet

Deze sauna straalt klasse uit dankzij het dark black glas dat Abisco gebruikte. Ook de zwarte scharnieren en magnetische sluiting passen perfect in het design. Het frame van thermo-es verkleurt na verloop van tijd door het weer – het krijgt dezelfde kleur als het poolhouse zelf. Zo vormt het een mooi geheel, alsof poolhouse en sauna samen zijn gebouwd.