Met het hele gezin de sauna in

Voor ze thuis hun eigen sauna hadden, gebruikte deze familie uit het Vlaams-Brabantse Kortenberg heel af en toe een wellness op hotel. Waarom dan een sauna laten installeren? Om te ontspannen na een drukke werkdag – en misschien ook omdat de kinderen helemaal verkocht waren voor het idee.

Content, betrouwbaar, kwalitatief

Voor ons gesprek goed en wel begint, vallen er al straffe woorden. “We zijn echt content over de samenwerking. Er werd heel kwalitatief werk geleverd. Ja, heel betrouwbaar!”, zegt de vader van het gezin. “Ik heb vandaag Abisco nog aangeraden aan een collega, want die was op zoek naar een kwalitatieve en mooie oplossing.”

“Ik heb Abisco ondertussen al aangeraden aan anderen.”

Genieten met één druk op de knop

“Eén simpele druk op de knop, en even later is de sauna klaar voor gebruik. Ook al is het om maar even de spieren los te maken.” Door te kiezen voor een sauna met een kachel én infrarood, geniet deze familie bijna instant van hun sauna. Dus een volledige traditionele sauna nemen, of kort ontspannen? Ze kunnen het beide. “Waar je ook gaan zitten of liggen in onze nieuwe sauna, je hebt een prachtig zicht op het bos naast ons. Een extra manier om volledig te ontspannen.” Bij hun sauna kozen ze ook voor muntkristallen. “Een klein stukje op de kachel leggen en de muntgeur ruikt heerlijk in heel de sauna.”

Een sauna kiezen? Dat kan snel

“Eerlijk? Ik zocht op Google, vond Abisco en we gingen langs. De klik was er direct.” Eerst koos de familie voor een sauna uit noord-polair vurenhout. Maar eenmaal in de showroom kozen ze toch voor de warme uitstraling van elzenhout (Alder). “Abisco leverde sneller dan verwacht en onze sauna stond er op 4 uur tijd. Een korte plaatsingsduur waarvan we nog heel lang gaan genieten.”

“De klik met Abisco was er direct. We zijn zelfs nergens anders gaan kijken.”