Eyecatcher in nieuwbouw

Comfort centraal zetten in je leven? Dat doen ze in dit gezin letterlijk. Bij de bouw van hun nieuwe appartement in het Mechelse kozen ze niet voor zomaar een sauna, maar voor eentje die al in het oog springt vanuit de woonkamer.

Zicht op comfort

Als je in de zetel zit, zie je naast de televisie een mooie glazen gashaard die zorgt voor sfeer en gezellige warmte. En kijk je vanuit de woonkamer door de haard … dan zie je de sauna. Deze stijlvolle doorkijkhaard met sauna is het resultaat van een fijne samenwerking tussen Abisco en de haardenbouwer. Die laatste zorgde ervoor dat de familie langs twee kanten veilig van het sfeervolle vuurtje kan genieten.

Sauna op maat

Met een op maat gemaakte sauna bedoelen we niet enkel een aangepast formaat. In deze creatie gaat het ook om: de deurknop die niet van hout is omdat de douche er vlak naast ligt, het kader dat om dezelfde reden extra vochtbestendig is, de betegelde buitenkant, de vloer die doorloopt van de badkamer tot in de sauna, geïntegreerde ledverlichting … Het zijn stuk voor stuk elementen die ervoor zorgen dat deze sauna helemaal op maat is van de nieuwe eigenaars.

Makkelijk en mooi

Deze binnensauna is makkelijk te bedienen via de app of het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel. Zo kies je in dit geval hoe warm of – omdat we hier een combikachel plaatsten – hoeveel stoom. Nog makkelijker? Na de saunabeurt sta je in enkele stappen onder de regendouche van de nieuwe badkamer: het stijlvolle ontwerp van in-detail interieurvormgeving.

Denk je ook al lang aan een sauna bij je thuis? Eentje op maat van je woning en budget?

Bel of mail ons gerust.