Elke dag ontspannen

Hard werk? Dat mag beloond worden. Dit gezin uit Wilrijk renoveerde hun woning volledig en integreerde er een weldaad aan wellness in: zwembad, inloopdouche, ontspanningsruimte, sauna en hammam. En voor die laatste twee rekenden ze op het vakmanschap van Abisco.

Dagelijks saunagenot

De functie van de sauna in dit huis? De stress van elke werkdag doen wegsmelten. En dat lukt zeker dankzij het donkere en warme thermo elzenhout met zijn knusse en stijlvolle uitstraling. De donkere tinten worden verlicht door de zwevende saunabanken, met een stevig (maar onzichtbaar) ijzeren frame in de muur bevestigd. Daarnaast zorgt de indirecte verlichting voor een fijne en gezellige sfeer, ideaal om helemaal te herbronnen.

Naadloze hammam

Als je naar de foto’s kijkt, zie je het mooie effect: de doorlopende vloer uit microtopping. Deze egale uitvoering op basis van polymeren maakt alle ruimtes tot een mooi geheel en geeft het hele plaatje nog meer cachet. Geen wonder dat de microtopping doorloopt in de hammam. Zo kan het gezin genieten van een heerlijk stoombad met een uniforme en rustgevende uitstraling, en zonder voegen.

Sport en ontspanning

Naast ruimte om te ontspannen is er in dit wellnessparadijs ook ruimte voor dagelijkse beweging. Het ruime zwembad in het hart van de ruimte is groot genoeg voor het hele gezin, plus alle vrienden. De ideale plek om jezelf na een drukke, stressvolle week volledig onder te dompelen in een bad van ontspanning.