Infrarood Onderhoud

Alle 2 resultaten worden getoond

Over Infrarood Onderhoud

Met de Tylö onderhoudsproducten voor infraroodcabines verzeker je een hygiënische infraroodcabine. De Tylö onderhoudsproducten zijn perfect geschikt voor onderhoud van de materialen van de Tylö infraroodcabine.

Aangezien het schoonmaken van een infraroodcabine en saunacabine een ander soort product voor sauna onderhoud vereist dan een keuken of badkamer is het aangewezen reinigingsproducten te gebruiken speciaal bestemd voor de reiniging van jouw sauna of infraroodcabine. Dit zal de duurzame materialen van je infraroodcabine ten goede komen. Een regelmatige schoonmaakbeurt van je saunacabine en infraroodcabine zal er ook voor zorgen dat de oppervlaktes in de cabine ook beter beschermd zullen zijn tegen vuil.

Voor het onderhoud van de infraroodcabine biedt Abisco je twee producten voor sauna onderhoud aan:

Camylle Stérylane

Dit product zorgt voor een reinigende schoonmaakbeurt. Het schoonmaakmiddel ontsmet de infraroodcabine. Bacteriën en schimmels die zich dikwijls ontwikkelen in een omgeving waar transpiratie voorkomt, krijgen zo niet de kans zich verder te ontwikkelen.

Het Camylle Stérylane gamma beschikt over een sterke desinfecterende kracht. Dit schoonmaakmiddel bevat essentiële oliën waardoor een aangename en frisse geur in de infraroodcabine nablijft bij de schoonmaakbeurt.

Tylö Bankolie

Deze bankolie dient om het hout van je saunabank te onderhouden. De Tylö bankolie is geurloos en voedt het hout van de saunabank. De Tylö bankolie dringt binnen in het hout en maakt het houtoppervlakwaterproof. Door de voeding van het hout is het bankoppervlak gemakkelijk te reinigen. Wel is deze olie niet geschikt om de houten muren en het houten plafond te behandelen.

Vind je bepaalde onderhoudsproducten niet terug voor je infraroodcabine? Neem contact op met het Abisco team, dan bekijken we samen met jou hoe we jou verder kunnen helpen.

Beide sauna onderhoud producten kan je online bestellen op de Abisco website. Selecteer jouw onderhoudsproduct en voeg jouw keuze aan je winkelmandje toe. De producten worden zo snel mogelijk thuis bezorgd.