<Terug naar Binnensauna

Saunacabines

Alle 11 resultaten worden getoond

Over Saunacabines

Saunacabine kopen? Dan ben je bij Abisco aan het juiste adres! Abisco is exclusieve verdeler van Tylö kwaliteitssauna’s in België. Tylö staat voor hoogstaande Scandinavische kwaliteit en design op vlak van saunacabines.

Saunacabines voor kleine en grote ruimtes

Abisco biedt een volledig assortiment van geprefabriceerde sauna’s, zowel voor grote als meer compacte ruimtes. Een sauna voor twee of liever meer ruimte voor meerdere personen, Abisco biedt saunacabines in verschillende maten en vormen. Ook de selectie van het saunameubilair en de sauna apparatuur kan volledig volgens eigen wens.

Abisco biedt een ruime keuze aan Tylö saunacabines. Saunacabines voor kleine tot iets grotere ruimtes. Saunacabines die beantwoorden aan de basis saunabehoefte of iets meer luxe voorzien, zoals de aanwezigheid van een bar element, een kleine koelkast of een tv-toestel. De afwerking gebeurt in hout.

Geen warmteverlies mogelijk

Hout is warm en uiterst geschikt voor het klimaat binnenin de saunacabine. Ook is het door de natuurlijke houtgeur aangenaam vertoeven in de saunacabine. De deur met handvat en magneetsluiting voorkomt warmteverlies tijdens de saunabeurt. Gehard veiligheidsglas wordt gebruikt voor de verschillende glasoppervlaktes.

Een saunacabine op maat

Wens je graag een volledig op maat gemaakte saunacabine? De Abisco vakmannen staan voor jou klaar! Graag maken we samen met jou het ontwerp voor jouw op maat gemaakte sauna, met de grootte en het design van de saunacabine volledig aangepast aan jouw wensen en smaak.

Een eigen saunacabine is een plek om te ontspannen en 100% te genieten. Regelmatig genieten van een saunabeurt, bevordert je algemeen welzijn en vitaliteit. Het is jouw persoonlijke toevluchtsoord weg van de alledaagse stress en zorgen.

Kies zelf jouw mate van luxe

Een eigen sauna voor thuis zorgt ervoor dat je zelf de ideale temperatuur en luchtvochtigheid bepaalt. Je kan ook kiezen of je de saunacabine nog opfleurt met lichtelementen voor kleurtherapie en je kan jouw favoriete saunageuren gebruiken voor het versterken van een ontspannen sauna ervaring. Je kiest zelf jouw mate van luxe.