<Terug naar Binnensauna

Zelfbouw sauna's

Bekijk de producten

Alle 11 resultaten worden getoond

Over Zelfbouw sauna's

Zelf een sauna bouwen, is helemaal niet zo moeilijk. Wij leveren u een pakket met daarin alle onderdelen en een duidelijke handleiding. Daarmee kunt u zelf aan de slag. In dit pakket zit alles wat u nodig hebt voor de complete saunabeleving.

Indien u dat wenst, kunnen we daarbij ook nog extra's bezorgen. Het enige wat u dan nog moet doen, is de sauna zelf bouwen en … genieten. Want de voldoening is nog groter als u uw sauna helemaal zelf hebt gebouwd.

Cabine van vurenhout

De Trendline is de perfecte instapcabine. De saunacabine is vervaardigd uit Noord-polair vurenhout dat verticaal  wordt geplaatst. Het model wordt standaard geleverd met een volledig glazen deur.

Standard sauna Trendline

Banken uit Aspen-hout

De saunabanken zijn vervaardigd uit Aspen SHP, een kwalitatieve bleke houtsoort. De sauna bestaat standaard uit een hoge en een lage bank. De cabine beschikt tevens over een verlichting met lichtschakelaar aan de buitenzijde, alsook een vloerrooster in hetzelfde hout als de banken.

saunabanken trendline

Saunadeur uit veiligheidsglas

De saunadeur heeft een dorpel in bronsglas. De deur zelf is vervaardigd in 8 mm veiligheidsglas dat gemakkelijk te onderhouden is. De deur heeft een Trendline-handvat en werkt met Abloy-scharnieren. De cabine wordt ook standaard geleverd met een kachelscherm.

saunadeur

Tylö-saunakachel

De saunakachel die bij deze zelfbouwsauna wordt geleverd, is het nieuwe Curve-model van het kwaliteitsmerk Tylö, met geïntegreerd bedieningspaneel. Deze bestaat in een versie met 6,6 kW en een met 8 k. De Curve-kachel is aansluitbaar op 1 x 240V, 3 x 240V of 400V+N.

Bij de formaten waar een 4,5 kW-versie vereist is, werken we met een gelijkaardig alternatief aangepast aan de stroomvoorziening van de klant.

Een set Diabas-lavastenen wordt meegeleverd met het pakket.

Wij vertrouwen erop dat u met uw kachel geen problemen zult ondervinden. Daarom bieden wij u een garantie van 3 jaar. Mocht er in deze garantieperiode toch iets mis lopen, lossen wij dat kosteloos voor u op.

Curve front

Accessoires

Volgende accessoires zijn ook deel van het pakket:

  • 2 hoofdsteunen
  • Emmer
  • Lepel
  • Zandloper
  • Thermometer
  • hygrometer
  • 2 saunageuren van 250 ml

Met dit bouwpakket wordt het kinderspel om zelf een sauna te bouwen. Kies hiernaast een van de formaten om een bestelling te plaatsen.