Sauna Geuren

Over Sauna Geuren

Sauna olie kan een sauna ervaring versterken. De weldadige saunageuren die vrijgegeven worden door het opgieten van de sauna olie zorgen ervoor dat je extra kan genieten van je sauna ervaring. De etherische olie van Camylle vervolledigt een weldoende sauna ervaring. Camylle is de referentie op vlak van aromatherapie en essentiële oliën.

Camylle, een wereld van rust

De essentiële oliën zijn water oplosbaar, wat bij het opgieten van de olie op de saunastenen geen residu nalaat. Heerlijke geuren verspreiden zich wanneer de olie op de warme stenen van de saunakachel wordt uitgegoten (10 à 20 ml per liter water). De geuren zorgen voor een aangename sauna ervaring, ze brengen je tot rust en zorgen voor ontspanning. Ze creëren een gevoel van welzijn voor zowel je lichaam als geest.

Etherische oliën van 100% natuurlijke en zuivere oorsprong

Camylle vervaardigt enkel etherische oliën van 100% natuurlijke en zuivere oorsprong. Deze etherische oliën zijn zeer kwalitatief. Synthetische stoffen en chemische parfums worden niet gebruikt. Camylle onderscheidt zich zo van de andere producten beschikbaar op de markt. Camylle produceert haar producten volgens de normen van de cosmetische wetgeving en zijn volledig aangepast aan de specifieke omgeving van hun gebruik.

Sauna ervaring met Camylle

Met Camylle saunageuren geniet je volop van je sauna ervaring. Het Camylle aanbod, verdeeld door Abisco, omvat verschillende saunageuren. Volgende bekende geuren maken deel uit van ons assortiment. De klassieker is eucalyptus olie. Eucalyptus olie behoort tot de meest bekende en meest gebruikte saunageur. De geur van Eucalyptus heeft een positieve werking op de luchtwegen.

Eucalyptus en munt geuren

Andere combinaties met eucalyptus maken ook deel uit van ons aanbod, zoals eucalyptus en munt voor een extra frisse aromatische ervaring. Ook dennengeur en rozemarijn maken deel uit van onze sauna olie collectie.

Een frisse toets citroen, heerlijk geurende oranjebloesem of ontspannende lavendel, het assortiment van Camylle biedt je vele verschillende geuren, alsook geurcombinaties. Deze soms onverwachte combinaties zorgen voor heerlijke geurcombinaties van verschillende etherische oliën.