Sauna Onderhoud

Over Sauna Onderhoud

Bij Abisco vind je alle producten voor onderhoud van je sauna. Je vindt er producten voor het onderhouden van de hygiëne in je sauna terug, alsook ontkalkingsmiddel voor de stoomgenerator. Ook olie voor het onderhouden van het hout in de saunaruimte, ondermeer voor de saunabank, vind je bij ons terug.

Een goed onderhoud van de sauna is belangrijk. Het verlengt de levensduur van je sauna aanzienlijk. Ook bevordert het de hygiëne van het saunabaden. Door het vele vocht in de ruimte is een regelmatig onderhoud ook aangewezen.

Een desinfecterende schoonmaakbeurt, om alle resterende bacteriën van een direct contact met de sauna elementen en zweet volledig te verwijderen, draagt bij tot een aangename saunabeurt. De aangename geur die de onderhoudsproducten daarbij verspreiden laat een aangename, frisse ruimte achter na het schoonmaken.

Desinfectie

Abisco biedt je Sterylane van Camylle, een desinfecterend middel voor de volledige desinfectie van je sauna en een perfecte hygiëne. Het regelmatig onderhouden van je stoomcabine of combinatiesauna houdt je sauna in perfecte staat. Na ongeveer 50 stoombeurten is het aangeraden je stoomgenerator te reinigen met ontkalker. Het aantal reinigingsbeurten is afhankelijk van de waterkwaliteit en de mate van het saunagebruik.

Ontkalking en bankolie

Abisco biedt je Tylö ontkalkingsmiddel aan. Dit ontkalkingsmiddel is geurloos en werkt zacht in op de componenten van de stoomgenerator van je sauna.

Onze Tylö bankolie is geurloos en verzorgt het hout van de saunabank. De Tylö bankolie dringt binnen in het hout van de banken en maakt het houtoppervlak waterafstotend. Het bankoppervlak is zo gemakkelijk te reinigen. De houten muren en het houten plafond mag je niet behandelen.

Ben je op zoek naar producten voor het onderhoud van je sauna, die je niet terugvindt in onze lijst van sauna onderhoudsproducten? Laat het ons even weten, we bekijken graag samen met jou hoe we je verder kunnen helpen.