Saunabanken

Over Saunabanken

Saunabanken

Bij het inrichten van uw sauna kan het handig zijn om de inrichting aan te schaffen in kant-en-klare modules. Daarmee bespaart u tijd en energie en weet u zeker dat het resultaat er prima uitziet. Bij ons kunt u kiezen voor banken met brede espen latten of banken met smalle latten van elzen of espen.

De details hebben de uitstraling van traditioneel handwerk, terwijl het design meer stijlvol is op een moderne, Scandinavische manier. Welke stijl en welke houtsoort u ook kiest, u krijgt altijd een eenvoudige installatie en een bijzonder fraai resultaat.

De Tylö saunabanken zijn gemaakt uit stevig espenhout. Ze beschikken over een stabiel design, zonder zichtbare schroeven. 2 dieptes zijn beschikbaar: 410 mm en 600 mm. De saunabanken kunnen op lengte gemaakt worden.

Zijn deze standaard banken niet wat u zoekt? Geen probleem! Abisco maakt ook saunabanken op maat in verschillende houtsoorten zoals aspen, alder, thermohout en abachi ayous. Dit zowel in een budgettaire rechte versie alsook een luxe versie met een afgeronde neus.