Prijs

Zoeken

Webshop

Info

Hulp nodig bij het bestellen?

Betalingsmogelijkheden

Ventilatie

Een goede luchtkwaliteit in je sauna

Je saunaruimte goed ventileren is belangrijk. Een goede sauna ventilatie zorgt namelijk voor een goede luchtkwaliteit in de ruimte. Natuurlijke ventilatie is de beste manier om je saunaruimte te ventileren. Wel dien je bij het ventileren rekening te houden met het aantal personen in de saunaruimte, alsook met de temperatuur en luchtvochtigheid.

Abisco biedt verschillende kwalitatieve mogelijkheden in sauna ventilatie aan voor een optimale ventilatie van je saunaruimte.

Ontdek volgende ventilatie-oplossingen:

Creëer een optimale ventilatie in je saunaruimte door twee luchtventilatieopeningen in de sauna te voorzien. Bij voorkeur wordt één luchtventilatieopening voorzien onder de saunakachel en een andere opening bovenaan de tegenovergestelde saunawand.

Hete lucht geproduceerd door de saunakachel stijgt in de saunaruimte en wordt afgevoerd via het ventilatiekanaal bovenaan de saunaruimte, dit zorgt voor het aanzuigen van verse buitenlucht via de ventilatieopening onder de saunakachel. Een goede luchtcirculatie en sauna ventilatie wordt zo verzekerd.

Toont alle 3 resultaten

Ontdek onze
showroom

Abisco beschikt over een zeer ruime showroom. In onze toonzaal worden al onze saunamodellen, infraroodcabines, stoombaden, whirlpools en zonnebanken tentoongesteld. Ook kan je er verschillende wellness onderdelen, accessoires en saunageuren terugvinden.

Lees meer
Nood aan advies?

Contacteer ons nu en wij begeleiden je stap voor stap naar de meest geschikte keuze voor jouw noden.

+32 (0)3 201 25 40 info@abisco.be