<Terug naar Home

Stoom

Over Stoom

Het Tylö stoombad en de Tylö stoomdouche zijn gekend om hun hoogstaande kwaliteit. Abisco biedt zowel stoombaden als stoomdouches aan. De intense mist zorgt voor ontspanning van zowel lichaam als geest. De combinatie van hitte en vocht zorgt voor een meer draagbare warmte voor de gebruiker dan bij een saunabeurt in een droge sauna.

Hoe werkt een stoomcabine?

Een stoomcabine is een warme ruimte van 40 à 60 graden. De luchtvochtigheid in de stoomcabine ligt veel hoger dan bij een droge sauna, deze bedraagt maar liefst 98%. Een stoomcabine heeft een ontspannen effect op het lichaam. Verder stimuleert een stoombad de bloedsomloop. Ook opent het nemen van een stoombad de huidporiën waardoor via het zweet ook vuil wordt afgevoerd. Een verblijf in de stoomcabine wordt afgewisseld met afkoelingsfases. Anders dan bij een verblijf in een droge sauna dient geen handdoek gebruikt te worden bij het nemen van een saunabad, omwille van de hoge vochtigheidsgraad.

Stoomgenerators

Aan de stoom die door de stoomgenerator wordt verspreid, kunnen essentiële oliën toegevoegd worden, die geschikt zijn voor de stoomcabine. Camylle essentiële oliën kunnen perfect opgelost worden in water, dit zorgt voor een gelijkwaardige verspreiding van de essentiële oliën in de stoomcabine.

Stoomcabines

Het is mogelijk de stoomcabine te gebruiken als douchecabine. Bij Abisco is de stoomcabine verkrijgbaar als standaardcabine. Verder verdeelt Abisco ook accessoires voor de stoomcabine zoals sfeerverlichting, maar ook stoomgeneratoren, deuren voor de stoomcabine, een stoomcabine bedieningspaneel en waterontharder zijn allemaal apart verkrijgbaar.

Tylö stoomdouches

Ontdek bij Abisco ook de Tylö stoomdouches. De stoomdouche is compact en past perfect in de badkamer. Het thuis-wellnessgevoel wordt zo compleet. De stoomdouche biedt dezelfde functionaliteiten als de stoomcabine, maar is tegelijkertijd ook een douche. Wil je meer weten over ons stoombad en stoomdouche-assortiment, contacteer dan vrijblijvend het Abisco team. Ook kan je een bezoekje brengen aan onze showroom waar je de verschillende modellen stoomcabines en stoomdouches kan bekijken, alsook alle toebehoren.