Geniet van gouden momenten voor jezelf dankzij Auroom

24 juli 2020 - Sauna

Auroom is een geheel nieuw merk van Ha Serv. Met Auroom koppelt deze bekende fabrikant moderne oplossingen, jarenlange ervaring en noordse saunatradities aan een Europees topdesign.

Maak kennis met Auroom

De Esten en de Finnen zijn elkaars buren en verwanten. De sauna is voor deze volken dan ook een gedeelde en oeroude liefde. Een van de oorzaken daarvan is ongetwijfeld het spannende klimaat, waarin koude en donkere winters worden afgewisseld door warme en lichte zomers. Bovendien is Estland een van bosrijkste landen ter wereld en kunnen de Esten uitstekend met hout overweg. Het is dan ook logisch dat de Auroom, een sauna waaraan niets overbodig is, juist in Estland het licht zag. Deze sauna bestaat uit niets anders dan echt hout, stijlvolle oplossingen en elegant design! Een werkelijk gouden combinatie vol schoonheid, beleving en magie.

Alles staat in functie van de klant

Deze sauna staat volledig ten dienste van de klant. Alle techniek is afkomstig van toonaangevende Europese fabrikanten en dankzij moderne bevestigingsoplossingen is de Auroom gemakkelijk te plaatsen. De sauna’s passen in de slaapkamer, de badkamer, een hotelkamer, een thermaalbad of een sportzaal. Overal dus. Ben je op zoek naar een sauna die de show steelt? Weet dan dat je een Auroom dankzij de fraai beklede buitenmuren zelfs midden in een ruimte kan plaatsen. Daar springt zijn zelfverzekerde stijl extra in het oog en komt de gouden uitstraling perfect tot zijn recht.

Volledig aan te passen aan uw smaak

De sauna’s kunnen in vijf maten en drie verschillende soorten hout worden geleverd. Daarnaast kun je kiezen voor speciaal ontworpen extra verlichting, banken, etc. Zo heb je als klant de mogelijkheid om de look en feel van je saunaruimte volledig aan te laten sluiten bij je persoonlijke smaak. Het resultaat is een lust voor het oog, een genot voor het lichaam en rust voor de geest. Met Auroom tilt Ha Serv wellness naar een hoger niveau, waarbij de rust van de duizendjarige oerbossen en een eigentijds topdesign elkaar de hand geven. Het maakt van elk ogenblik dat je doorbrengt in de sauna een werkelijk gouden moment.

Libera – vrijheid, lichtheid, modulariteit

De Libera gaat op magnifieke wijze op in ruimte. In de sauna geeft het verticale wandprofiel met zijn geprononceerde reliëf je een gevoel van lichtheid en vrijheid. De Libera biedt ook de unieke mogelijkheid om de ruimte om je heen vorm te geven: de binnenwand van de sauna kan naar buiten worden doorgetrokken. De glazen voorwand maakt de overgang vrijwel onzichtbaar, zodat de binnen- en de buitenruimte één geheel van wellness vormen. 

Nativa – eenvoud, rationaliteit, rust

De Nativa betovert met haar eenvoud en rationaliteit. Haar kroonjuweel is het horizontale wandprofiel met geprononceerd reliëf. De Nativa is ontworpen om zoveel mogelijk rust te geven en in deze sauna geniet je van een veilig en knus gevoel.

Lumina – intelligent ontwerp, sensualiteit, harmonie

Het uiterst doordachte design van de Lumina is tegelijkertijd uiterst eenvoudig en praktisch. Met een bekleding van brede planken en daarmee contrasterende tussenstroken is dit ongelofelijk stijlvolle model een lust voor het oog en een sensuele ervaring voor lichaam en geest. De Lumina is een sauna waarin alle details met elkaar in harmonie leven.

Finse sauna kopen?

Ga je graag in de sauna of het stoombad wanneer je maar wil? Dan is een eigen sauna cabine bij je thuis een ideale oplossing. Bij Abisco bent u aan het juiste adres. Bezoek onze sauna showroom in Kontich nabij Antwerpen, of bekijk het aanbod op de website.

Ontdek ons aanbod voor sauna: van saunacabines tot accessoires

SHOP SAUNA'S

Bekijk foto’s van onze realisaties in sauna, jacuzzi en infrarood

BEKIJK REALISATIES