Hotel Dimmer kan rekenen op Abisco

Juli 2021, het noodweer blijft toeslaan in België. Liters en liters regen doen rivieren buiten hun oevers treden. Huizen en winkels lopen onder, en ook in Hotel Dimmer op de grens tussen Luxemburg en Duitsland staat het personeel tot aan de knieën in het water. Het resultaat? Veel schade, ook aan de iets lagergelegen sauna. Maar Abisco biedt snel hulp!

Toeristisch seizoen

Midden in de zomer je zaak moeten sluiten? De eigenaars van Hotel Dimmer willen er niet aan denken. Ze willen zo snel mogelijk weer aan de slag zodat ze weer gasten kunnen ontvangen. En dus ook de sauna moet helemaal vervangen worden. Abisco hielp hen snel uit de nood, met een sauna die voorbereid is op water.

Aangepaste sauna

De nieuwe sauna werd een professionele sauna, volledig afgewerkt in vurenhout. Maar aangezien het hotel aan de oever van de Sûre ligt, wil Abisco niets aan het toeval overlaten. Daarom kan alles in de sauna tot op 1 meter hoogte apart vervangen worden. En hoewel we hopen dat er geen wateroverlast meer zal zijn, kunnen de uitbaters toch al iets geruster slapen als er donkere wolken komen aandrijven.

Voor de trouwe gasten

Hotel Dimmer ontvangt nu weer volop gasten. En die kunnen naast de prachtige omgeving ook genieten van de nieuwe sauna. Ze bedienen hem met één knop. Die warmt de hele sauna op tot de perfecte temperatuur én activeert ook de kleurentherapie. Rustgevend en zalig warm. Iets voor jou? Kijk eens op www.hoteldimmer.com.