Profiteer van Batibouwcondities bij Abisco

12 juni 2020 - Wellness

Loop je al een tijdje met het idee rond om een sauna, jacuzziinfraroodcabine of stoombad te kopen? Dan is het met onze Batibouwcondities nu het moment om je slag te slaan: tijdens Batibouw zijn er immers speciale voorwaarden op de producten in ons gamma. Wil je de grote drukte van de beurs vermijden? Kom dan een kijkje nemen in de showroom van Abisco in Kontich of maak een afspraak.

Uitgebreide collectie in de toonzaal

In onze toonzaal kan je het wellnessgamma op je gemak bekijken. Je vindt er niet alleen showroommodellen van saunacabines, hammams en spa’s, maar ook alle mogelijke accessoires, geuren en onderhoudsproducten. Bovendien nemen wij ruim de tijd om jouw vragen te beantwoorden.

Batibouwcondities: uitzonderlijke kortingen

Zowel in onze toonzaal als op de stand geniet je gedurende de volledige periode van Batibouw (van 16/2 tot 26/2) van uitzonderlijke kortingen. Breng je ons een bezoekje? Hier vind je de openingsuren. Op Batibouw vind je Abisco in Paleis 7 op stand 215.

Finse sauna kopen?

Ga je graag in de sauna of het stoombad wanneer je maar wil? Dan is een eigen sauna cabine bij je thuis een ideale oplossing. Bij Abisco bent u aan het juiste adres. Bezoek onze sauna showroom in Kontich nabij Antwerpen, of bekijk het aanbod op de website.

Ontdek ons aanbod voor sauna: van saunacabines tot accessoires

SHOP SAUNA'S

Bekijk foto’s van onze realisaties in sauna en infrarood

BEKIJK REALISATIES