<Terug naar Home

Spa

Over Spa

Abisco is exclusieve verdeler van Dimension One Spas. Dit topmerk biedt een kwaliteitsvol whirlpool assortiment. Dimension One Spas is één van de grootste producenten van jacuzzi’s ter wereld.

De producent staat voor innovatie en het vervaardigen van unieke producten. Baanbrekende productinnovatie en een buitengewone binnen/buiten spa en jacuzzi belevenis kenmerken deze unieke whirlpools. Ook kennen Dimension One Spas whirlpools een makkelijke bediening en onderhoudssysteem.

Dimension One Spas verzekert je een ontspannende spa en jacuzzi ervaring. Hoofdsteunen zorgen voor een goede ondersteuning van hoofd en nek.

Abisco, jouw kwalitatieve jacuzzi verdeler

In het wellness aanbod van Abisco vind je een kwaliteitsvol assortiment jacuzzi’s voor binnen en buiten. Ook vind je bij Abisco onderdelen en onderhoudsproducten voor de spa en jacuzzi zoals chloorgranulaat, geuren, filters, ph verlager en verhoger. Ook de 100% oplosbare etherische oliën van Camylle dragen bij tot ontspanning in de jacuzzi. Ook fijne accessoires als een zitkussen en draaitafel voor de whirlpool vind je bij Abisco.

Klik hier voor onze maandelijkse spa promotie.

Jouw jacuzzi thuis

Jacuzzi, ook wel spa, bubbelbad of whirlpool genoemd, is een combinatie van verwarmd water aan 38° en lucht dat bubbels vormt. Het ontspannende effect van luchtbellen en waterstroom wordt terecht gekoppeld aan relaxatie.

Een whirlpool kan ook heel wat fysische voordelen bieden. Zo kan een jacuzzi beurt de pijn aan gewrichten en spieren verlichten en kan het je lichaam regenereren na een zware lichamelijke inspanning of letsel. Ook is de jacuzzi ideaal om de geest te laten rusten en kan een jacuzzibeurt helpen bij het verlichten van rugpijn.

Aandacht besteden aan de waterkwaliteit van je jacuzzi maakt het gebruik van je whirlpool extra aangenaam.

Bezoek onze showroom en bezichtig onze verschillende spa en jacuzzi modellen. Het Abisco team staat je graag bij met advies en informatie over het aanbod van de Dimension One Spas.