Nieuwe Tylö catalogus 2016

12 juni 2020 - Wellness

Als premium partner van Tylö hebben we het genoegen, u de nieuwste catalogus van Tylö aan te bieden. Deze bevat de laatste collectie producten in ons gamma van sauna’s, stoombaden en infraroodcabines.

Download snel de catalogus en kom langs om ze te bekijken in onze showroom waar onze specialisten u te woord zullen staan bij al uw vragen.

Tylö is ‘s werelds grootste fabrikant van kwaliteitsvolle sauna’sinfraroodcabines en stoombaden. Waarom voor Tylö kiezen? Wij zetten het voor jou nog even op een rijtje.

1. Hoge kwaliteit over de hele linie

We weten dat onze producten van hoge kwaliteit zijn. Daarom kan je vertrouwen op een materiaalgarantie van 5 jaar op onze producten.

2. Innovatief design

Slimme oplossingen in de vorm van doordachte energiebesparende functies, evenals een optimale veiligheid, maken de producten van Tylö marktleidend. Op de koop toe ogen ze onvoorstelbaar fraai.

3. Gemaakt in Zweden

Op een enkele uitzondering na fabriceren we onze producten vanaf de basis helemaal zelf, in onze eigen fabriek in het Zweedse Halmstad.

4. Eigen ontwikkeling

Bij Tylö hebben we volledige controle over de kleinste details. Zoals we reeds aangaven ontwikkelen we al onze producten zelf. Wij vinden het belangrijk om het eindresultaat voor ogen te houden, van begin tot einde.

5. Meer dan een halve eeuw aan ervaring

We werken al 60 jaar volgens dezelfde hoge kwaliteitseisen. En zijn al vanaf het midden van de jaren vijftig op hetzelfde adres gevestigd.

6. Ondersteuning van hoge kwaliteit

Voor een efficiënte en snelle probleemoplossing hebben we een eigen supportafdeling. Korter kan de weg tussen ons als sauna-experts en jou als saunaklant onmogelijk zijn.

Finse sauna kopen?

Ga je graag in de sauna of het stoombad wanneer je maar wil? Dan is een eigen sauna cabine bij je thuis een ideale oplossing. Bij Abisco bent u aan het juiste adres. Bezoek onze sauna showroom in Kontich nabij Antwerpen, of bekijk het aanbod op de website.

Ontdek ons aanbod voor sauna: van saunacabines tot accessoires

SHOP SAUNA'S

Bekijk foto’s van onze realisaties in sauna, jacuzzi en infrarood

BEKIJK REALISATIES