Niets heerlijkers dan te ontspannen in je eigen sauna. Tover jouw huis om in een wellness en beauty spa. Met de saunacabines van Abisco ligt je privésauna binnen bereik.
 

Zalig genieten in je eigen sauna-oase

Een echte Finse sauna, of liever een stoomsauna? Bij Abisco vind je de saunacabine en kachel voor jouw ultieme saunabeleving. Liever een twee-in-één sauna? Ga voor de twincabine mét stoomdouche. Of kies een cabine waarin je – naargelang je stemming – van een Finse of een infraroodsauna geniet.

 

Scandinavische topkwaliteit

Aspen-, elzen- of vuurhouten bekleding? Abisco heeft een saunacabine voor elke smaak. De inrichting, afwerking en het design zijn simpelweg mooi, en altijd van de hoogste kwaliteit. Zoals je dat van een Scandinavische topleverancier mag verwachten.

Op maat van saunafans

Binnen ons aanbod kant-en-klare saunacabines vind je er altijd één die je naadloos in je huis integreert. In je poolhouse, badkamer of in een logeerkamer: met het ingenieus ingewerkte ventilatiesysteem zijn haast elke ruimte en ondergrond geschikt.

 

Je privésauna, eenvoudig geplaatst

Met de perfect afgewerkte saunacabines van Abisco ligt jouw privésauna binnen bereik – ook budgettair. En je saunacabine is zo geplaatst – zonder aanpassingswerken. Je haalt ze bij ons op en zet ze eenvoudig zelf in elkaar. Of wij doen dat voor jou.

Download gratis de wellness gids

Een sauna in je woning plaatsen? Makkelijker dan je denkt. 
In onze e-gids vertellen we je welke sauna het beste past bij jou 
en wat je nodig hebt voor de plaatsing. 

Download e-gids

Waarom kiezen voor een sauna thuis?

Wellness-verwenning aan huis

Je badritueel krijgt een hele nieuwe dimensie. Laat de warmte je poriën open zetten, en je huid doen ademen, ga dan douchen en verzorg je in alle rust, met een muziekje erbij. Een heerlijke luxe verwenning, in de privacy van je eigen huis.

Ontspannen in je eigen saunacabine

Een drukke werkdag, fikse wandeling of pittige workout? Even je sauna in, en de spanning en vermoeidheid vallen zo van je af. Ook je spieren relaxen en voelen soepeler: je kunt er weer helemaal tegenaan.  

Beter slapen, gezonder leven

Wil je na een saunabezoek liever meteen in uw bed kruipen en rozig wegdromen? Met een Tylö-saunacabine in huis kan dat. Maar van je sauna genieten, is ook gezond. Je valt ontspannen in slaap én je slaapt beter. En ook je immuunsysteem en longfunctie krijgen een boost.  

Samen genieten in je privésauna

Van je eigen bio- of Finse sauna geniet je elke dag opnieuw. Alleen, of met anderen. Maak het gezellig: nodig vrienden uit, duik samen je sauna in voor een ontspanningsmoment. Of knip de sfeerverlichting aan, en geniet romantisch met twee van een warme verwenning.

Onze sauna’s

Ook sauna’s op maat

Abisco helpt je jouw saunadromen te verwezenlijken. Ook op maat. Een sauna in jouw bouwplannen opnemen? Of een sauna installeren die infrarood-, bio- én droge saunabeleving combineert? Alles kan. Inspiratie nodig? Bezoek onze showroom. Of maak een afspraak voor advies.