Zoeken

Webshop

Info

Hulp nodig bij het bestellen?

Betalingsmogelijkheden

Sauna Accessoires

Kleine details kunnen een groot verschil maken in je sauna ervaring. Kwaliteitsvolle sauna accessoires vervolledigen de sauna beurt. Abisco biedt een uitgebreid aanbod van Tylö accessoires aan. Tylö garandeert Zweeds design en kwaliteit.

Bij Abisco vind je volgende accessoires:

Deze accessoires worden vaak in een volledig saunapakket aangeboden.

Hiernaast vind je ook nog andere Tylö accessoires zoals een houten hoofdsteun voor ondersteuning bij het liggen in de sauna. Een stortemmer voor afkoeling na een warme saunabeurt. Een houten voetbad voor het reinigen van de voeten, alsook voor de voorbereiding van je lichaam op de warmte van de sauna. Verschillende aromaverdampers voor het verspreiden van aangename etherische oliën en aromatische geuren in jouw sauna.

Een houten dompelton zorgt voor afkoeling na een warme saunabeurt. Of geniet ook van een sfeervolle sterrenhemel in je sauna. De verschillende kleuren van deze sterrenhemel hebben elke een eigen positief effect op je fysieke en je mentale welzijn.

Ook kan je bij Abisco de traditionele gedroogde berkentakken aankopen. Deze takken stimuleren de bloedsomloop, wat de sauna ervaring nog intenser maakt. Deze extra sauna benodigdheden en sauna accessoires geven je sauna stijl en karakter. De sauna accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, passend bij jouw sauna interieur.

Het Abisco team ontvangt je graag in de showroom. Hier kan je ook onze verschillende sauna accessoires bekijken. We geven je graag meer advies over ons uitgebreid aanbod aan verschillende sauna benodigdheden.

Ontdek onze
showroom

Abisco beschikt over een zeer ruime showroom. In onze toonzaal worden al onze saunamodellen, infraroodcabines, stoombaden, whirlpools en zonnebanken tentoongesteld. Ook kan je er verschillende wellness onderdelen, accessoires en saunageuren terugvinden.

Lees meer
Nood aan advies?

Contacteer ons nu en wij begeleiden je stap voor stap naar de meest geschikte keuze voor jouw noden.

+32 (0)3 201 25 40 info@abisco.be