Een buitensauna plaatsen op je terras of in je tuin? Dat is puur genieten en zen worden… gewoon bij je thuis. 
Naast de ultieme relaxatie is het bezoek aan de sauna ook goed voor je lichaam.
Dankzij Abisco bouw je zelf een buitensauna in je tuin.
 

Gezond genieten in de natuur

Heb je in huis geen plaats maar wil je toch genieten van de luxe van een sauna? Waarom niet kiezen voor een buitensauna? Helemaal opgaan in de natuur en na je saunabeurt even relaxen in de tuin. Zalig toch? Met een eigen sauna in de tuin hoef je je geen zorgen meer te maken over de openingsuren van de sauna en hoef je je niet meer te verplaatsen voor je me-time.

 

Beter slapen, gezonder leven

Een gezonde geest in een gezond lichaam? Naast de ultieme relaxatie is het bezoek aan de sauna ook goed voor je lichaam. Zo kan je na je saunabezoek bijvoorbeeld beter en vrijer ademen, omdat de sauna zorgt voor een betere doorbloeding van je luchtwegen. Wist je bovendien dat je relaxatiemoment de pijnlijke punten van je lichaam verzorgt? Daarom is een saunabezoek na het sporten of voor het slapengaan altijd een goed idee.

Buitensauna-cabine
Buitensauna-cabine

Sterke kwaliteit uit Canadese bossen

Wil je graag een sauna plaatsen in je tuinhuis? Onze buitensauna’s gemaakt uit Canadees cederhout zijn de ideale oplossing. Het hout van je tuinhuis is niet bestand tegen de hitte van je sauna. Het cederhout van onze sauna’s is erg robuust en heeft een typische geur, die je meteen vervoert naar de Canadese bossen. Net zoals de bossen zelf, ontvang je een buitensauna die elke droge zomer en strenge winter doorstaat. Daarbij draagt het hout bij tot een economische verwarming van je sauna.

 

Zelf je buitensauna bouwen 

Wist je trouwens dat het helemaal niet moeilijk is om je buitensauna zelf te bouwen? Je haalt het bouwpakket voor je sauna bij ons op en vervolgens plaats je zelf je sauna op je terras of in je tuin binnen de zes uur. Uiteraard is het ook mogelijk om onze vakmensen in te schakelen voor de plaatsing. We maken graag een offerte op maat.

Buitensauna-cabine

Ontdek de verschillende types

Buitensauna-cabine

In ons aanbod vind je verschillende types sauna, die aansluiten bij jouw stijl en smaak. 

Wil je graag een mooi uitzicht op je tuin terwijl je geniet van je saunabeurt? In ons aanbod vind je ook barrelsauna’s met een panoramisch raam. 

Ben je een grote fan van design? Kies dan voor een La Lune designsauna.