Abisco Blog - Alle nieuws over Wellness

4 voordelen van een saunabezoek tijdens de wintersport 4 voordelen van een saunabezoek tijdens de wintersport
Mijn Sauna - 26 november 2019 Ga jij deze winter weer de bergen trotseren met je ski’s of snowboard? Kies dan zeker voor een hotel of appartement met een sauna. Je saunabezoek biedt je namelijk heel wat lichamelijk voordelen. In deze blog zetten we alle voordelen op een rijtje.
De sauna heeft een positief effect op je bloeddruk De sauna heeft een positief effect op je bloeddruk
Mijn Sauna - 26 november 2019 Uit verschillende onderzoeken blijkt dat regelmatig saunabezoek een positieve invloed heeft op je bloeddruk. Met een regelmatig bezoek aan de sauna train je immers je vaatspieren en zorg je voor een betere doorbloeding.
Hou je sauna energiezuinig dankzij een stand-by functie Hou je sauna energiezuinig dankzij een stand-by functie
Mijn Sauna - 31 juli 2019 Dankzij een stand-by functie hoeft je sauna niet helemaal af te koelen, waardoor nieuwe gasten sneller genieten van de juiste temperatuur.
Het onderhoud van je sauna? Zo pak je het aan Het onderhoud van je sauna? Zo pak je het aan
Mijn Sauna - 05 juli 2019 Een sauna goed onderhouden, is heel belangrijk. Niet alleen voor de hygiëne, maar ook voor de levensduur van je saunacabine
Royal Antwerp FC spelers in topvorm met Tylö-sauna Royal Antwerp FC spelers in topvorm met Tylö-sauna
Mijn Sauna - 27 juli 2018 Royal Antwerp FC wil de kleedkamers van zijn spelers professioneler inrichten. De club vraagt Abisco om een sauna te installeren in het spelersheiligdom van het Bosuil-stadion.